Noted!!!


Wednesday, December 11, 2013

Just Saying

Alhamdulillah...masih sihat bernyawa...
apa khabar kawan-kawan...moga semuanya sihat dan berada dalam redha Allah...Aminn...
actually baru ja balik dari siapkan assignment...hehehe...esok due date hari ni baru nak kalut buat...
aku bakal menghadapi peperiksaan final sem 5 lebih kurang lagi 3 minggu...tapi kalo tolak study week...tinggal 2 minggu ja...and 2 minggu ni juga la tempoh yang paling busy...minggu ni kalut dengan assignment yang due date nya berturut-turut...minggu depan pula denga test and viva...
serabut juga la...tapi aku cuba nak selesaikan semuanya dengan tenang...
sem ni sangat penting untuk aku...sebab sem ni la yang akan menentukan hala tuju aku nanti untuk internship tahun depan...doakan aku ye kawan-kawan...
Walaupun masalah yang sama tetap timbul...aku nekad untuk kuatkan semangat and ambil langkah tidak peduli...sebab aku dah penat nak berfikir tentang masalah yang sama...punca masalah yang takkan dapat aku selesaikan...buat my sis...be patient...Allah knows what best for us...
others mungkin tak bole faham dan tak akan faham...hanya yang mengalami je yang akan faham...so...please la...yang belum mengalami...jangan buat-buat faham kalau tak faham...sebab itu semua hanya menambah beban perasaan kami...JUST SAYING...no offend okay...

Good Luck untuk semua yang akan menduduki peperiksaan and forgive me for all my mistake...sedar ataupun tidak...sebab kita manusia yang sentiasa mudah untuk melakukan kesalahan...
Walauapapun...semoga kita semua dirahmati Allah...Assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget